top of page

BIO

Ballarina i Coreògrafa

Professora i artista de dansa

Assistent de moviment en la direcció artística

Formadora de Mestres a les Escoles Públiques

Assistent de producció

Assistent i Facilitadora de Comunicació Cultural

Estudis en Dansa Contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Becada per la Generalitat al Moviment Research de Nova York.

Postgrau d’Arts Escèniques en Moviment aplicat a l’Aula a l’Institut Teatre de Vic.

Una de les fundadores de la Cia.de Dansa Las Malqueridas a Barcelona. 

 

Segueix la seva formació com a ballarina a les Escoles de La Fàbrica, Bugé, Àrea amb els professors: Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Lydia Azzopardi, Ramón Oller, Alícia Perez Cabrero, Francesc Bravo, Jeremy Nelson, Norio Yoshida, Matilde Monnier, Sabine Darhendorf, La Dux (Maria Muñoz i MariaAntonia Oliver), Viola Farber i altres … 

 

Ha ballat professionalment amb diferents companyies de dansa i teatre i ha treballat com Assistent de moviment, de direcció i de producció en diferents Projectes de dansa a Barcelona i arreu de Catalunya. Entre d’altres  amb Cia.Danat Dansa, Cia.Transit, Sèmola Teatre, Comediants, La Fura dels Baus, Dagoll Dagom. Assistent en el Projecte de "5Five Days to Dance”, Assistent de direcció per els coreògrafs: Ramon Baeza, Inés Boza ("Tots Dansen") amb Àlvaro de la Peña ("Barris en Dansa" i "Ciutats en Dansa" a l'Hospitalet).

L’any 2009 comença a treballar amb projectes educatius amb escoles de la Fundació Yehudi Menuhin. 

 

Des de fa més de quinze anys es dedica a la docència com a professora i artista de Dansa a diferents Instituts i Escoles Públiques de Barcelona amb alumnes de Primària i Secundària. Entre d’altres a l’Escola Dolors Monserdà-Santa Pau i a l’Escola Taber de Sarrià (Barcelona), a l’Institut Escola Gornal (L'Hospitalet de Llobregat) i a l’Escola Mediterranea a la Barceloneta (Projecte MUSE).

Lllum-Ballarina.jpg
bottom of page