top of page

PROJECTES

TASTET. Dansa per obrir boca...

És un projecte propi de pràctica artística a l’aula dirigit als centres d’educació secundària i batxillerat públics a Barcelona i fora de Barcelona.

Uns dels objectius principals és el concepte del plaer de moure’s en l’alumnat, de fer-los conèixer el seu propi cos i les possibilitats expressives que té, encara desconegudes per a la gran majoria d’ells tot fent un Tastet. Tastar-ho.

Tastet de Dansa és una Masterclass de 2 hores dins l’horari lectiu impartida per un o dos Artistes Professionals de la Dansa (ballarina-ballarí i coreògraf).

Les fotos estan a Galeria i videoteca.

​MOVIMENT/COS /PERFORMANCE... 5 dies de dansa...  

Aquest projecte es una adaptació de l'espectacle "Antes y despues" de la creadora Mònica Muntaner que tracta de crear un dispositiu de cinc dies intensius  on els alumnes de secundària (4rt.Eso-Batxillerat) tinguin la possibilitat de participar en un procés de pràctica creativa que treballarà amb les disciplines de la dansa, l’imatge i la performance.

L’objectiu principal és fer partícip als alumnes del procés de pràctica creativa, descobrint noves metodologies aplicables a l´ensenyament i suggerir formes diferents en el procés d’estudi.

L’aprenentatge s’enfocarà des de la corporalitat donant prioritat al llenguatge del cos i el moviment amb la idea de propiciar un espai de treball a on l’alumne experimenti des de la seva pròpia pell, cos i sensibilitat.

Les fotos estan a Galeria i videoteca.

TOTS DANSEN / MAPADEBALL 

El Tots Dansen és un projecte que neix al Mercat de les Flors de Barcelona i al qual de seguida ens hi vàrem afegir, juntament amb els principals teatres de Catalunya. El projecte s'adreça a centres d'ensenyament secundari per apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves.


El projecte s'articula mitjançant la formació al professorat d'educació secundària, a càrrec d'un/a coreògraf/a professional i una ballarina-formadora local.


D'altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística de la coreògrafa i de la formadora, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània a l'escenari. El projecte consta de diferents parts: formació del professorat i formadors, presentació del projecte als alumnes, preparació a l'aula, assajos a mig procès, assajos generals, funció escolar i funció oberta al públic.

Les fotos estan a Galeria i videoteca.

​FUNDACION YEHUDI MENUHIN
Programa Mus-e

 

Es un projecte per a l'aprenentatge i la pràctica artística com a font d'equilibri i tolerància, que preten fomentar la cohesió social i lluitar contra l'exclusió de nens i nenes que viuen en ambients desfavorables. Hi pot accedir qualsevol Escola de Primària i Secundària que compleixi un perfil, un tan per cent  d’inmigració elevada i falta de recursos artístics. Està subvencionat pel Dept. Ensenyament de la Generalitat.

 

Aquest Projecte Mus-e (Música per Europa) s’imparteix a 13 països de la Comunitat Econòmica Europea gràcies a l'Humanista i músic Yehudi Menuhin que el va fundar amb el lema de: “Tots els nens i nenes tenen dret a l’art”. 

 

Les fotos estan a Galeria i Videoteca.

bottom of page